IDEE

Het fluoriserende licht van deze kunstobjecten ontstaat door de omzetting van onzichtbare UV-stralen in zichtbare lichtgolven. De randen van de objecten en ook gegraveerde lijnen lichten daardoor op een stralende manier op. De SolarDisc® en SolDisk producten op staanders bewegen zacht in de wind en brengen daarmee het object tot leven. Moderne materialen als acrylglas en kunststof staven veranderen daarmee in abstracte objecten, die hun inspiratie aan de natuur ontlenen.

De SolarDisc 247 is als laatste in eigen studio ontwikkeld en toegevoegd aan de catalogus. Lichtvangers gemonteerd op een solarpaneel met oplaadbare accu en LEDverlichting zodat niet alleen overdag maar ook 's nachts de objecten op een bijzondere en unieke manier oplichten. Dus geen bedrading nodig en overal te plaatsen waar zonlicht te ontvangen is. 

Met de SolarDisc® en de SolDisk producten willen we mensen in de hectiek van alledag een mogelijkheid van ontspanning bieden. Op een mystieke en uitdagende manier. Ook één enkele zonneschijf in uw tuin, of op uw balkon, verdringt met dit sfeervolle licht de stress van alledag.

OVER ONS

SolarDisc.nl® en Soldisk.nl zijn onderdeel van HMGdeco & HMGtrading, een studio (werkplaats met o.a. lasersnij- en graveer faciliteiten) en handelsonderneming dat voortdurend op zoek is naar bijzondere innovatieve producten. 

En met deze unieke SolarDisc® en SolDisk producten zijn we er zeker van dat we hiermee een waardevolle aanvulling op onze activiteiten hebben gevonden.

1. Verzenden & Retourneren

Bezorging

Bestellingen bij HMGdeco worden, indien voorradig, direct verwerkt en verpakt. Vervolgens worden uw bestellingen bezorgd binnen één tot twee werkdagen. Bezorgingen worden uitgevoerd van dinsdag t/m zaterdag. Op maandag en zondag wordt er niet bezorgd bij standaard bestellingen.
Wanneer de bestelling wordt aangeboden en u bent niet thuis, dan vindt u een verwijzing van de bezorger in uw brievenbus. Uw bestelling wordt nogmaals aangeboden óf de bestelling wordt bij uw buren afgeleverd. Wat ook kan is dat de bezorger het pakket aanbiedt bij het dichtsbijzijnde depot. Altijd ontvangt u een verwijzing van de bezorger wat er zal gebeuren met uw bestelling.
Verzendkosten
Uw bijdrage in de verzendkosten bedraagt € 4,50 tot een orderbedrag van maximaal € 100,=. Voor bestellingen groter dan    
€100,= worden, afhankelijk van de ordergrootte, aangepaste verzendkosten berekend.

Levertijd
Op werkdagen voor 16:00 geplaatste bestellingen worden binnen de 2 opvolgende (werk)dagen bezorgd.
Verzendbevestiging
Wanneer uw product is verzonden ontvangt u automatisch een bericht van HMGdeco op het door u opgegeven e-mailadres met daarin een verzendbevestiging. 
Retourzendingen  

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hmgtrading.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Meer informatie vindt u hier:https://www.webwinkelkeur.nl/webwinkel/eisen-gedragscode/bedenktijd-herroepingsrecht/

2. Betaalmethoden

Bij HMGdeco kunt u gemakkelijk, veilig en vertrouwd betalen middels iDeal of PayPal, vooruitbetalen of op factuur (alleen voor bedrijven). 

iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. iDeal biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig

  • Betalen met iDeal kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken

  • U kunt iDeal direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers

  • iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling

  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDeal betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht

PayPal

U kunt bij ons ook via PayPal aan uw betalingen voldoen. 

Via PayPal kunt u gemakkelijk, snel en uitermate veilig betalen via het internet. Deze betaling gebeurd elektronisch en is bijna net zo makkelijk als pinnen! 
Dit gebeurt in een uiterst beveiligde omgeving. Nadat u deze procedure met succes heeft afgerond keert u terug naar onze webwinkel. U heeft dan betaald. Wij versturen vrijwel altijd binnen 48 uur uw bestelling, mits u voor 16:00 heeft besteld.
Vooruitbetalen
Wanneer u niet in de gelegenheid bent om via iDeal of PayPal te betalen, dan kunt u ook per overboeking aan uw betaling voldoen. Let echter wel op, dat hierbij vertraging optreedt in het verzendproces. Solardisc.nl neemt namelijk pas een bestelling in behandeling wanneer de betaling hiervan ook is voldaan. 
Bedrijven betalen op factuur
Bedrijven kunnen gemakkelijk producten bestellen via email (info@hmgtrading.nl) en de betaling per factuur voldoen. 

Klachtenprocedure

Mocht je niet tevreden zijn over de producten of diensten van HMGdeco, aarzel dan niet contact met HMGdeco op te nemen. Mocht je een klacht hebben over een geleverd artikel, neem dan binnen 2 maanden nadat het gebrek zich heeft geopenbaard dan wel jij daar redelijkerwijs kennis van hebt kunnen nemen, contact met HMGdeco op. Een bij HMGdeco ingediende klacht wordt binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd nodig heeft antwoordt HMGdeco binnen de termijn van 14 dagen met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer je een inhoudelijke reactie kunt verwachten. 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie

 

WebwinkelKeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.